إعـــــــلان

تقليص
لا يوجد إعلان حتى الآن.

Accu Asus a32-n56

تقليص
X
 
  • تصفية - فلترة
  • الوقت
  • عرض
إلغاء تحديد الكل
مشاركات جديدة

  • Accu Asus a32-n56

    Asus a41-x550a Accu is een laptop met 1.920 × 1.080 die vernieuwd bij 120 Hz (die wordt gewaardeerd en is een favoriet van gamers) 15.6 inch IPS, is nauwelijks dikker dan een MacBook, en weegt slechts 2,2 Kg, een vedergewicht categorie waar is niets vreemd te vinden van de machines van 3-5 Kg.

    De Zephyrus ontleent zijn kracht aan een processor Intel Core i7 de zevende generatie en ook integreert (alleen God weet hoe) een NVIDIA GeForge GTX 8 Gigas, deze mogen niet worden onderschat, want het is een unieke architectuur die het mogelijk maakt om alle die macht in een zeer slank ontwerp (zodat de ultraportabilidad), maakt een aanpak op dit punt een beetje later.

    Het is deze functie, de zitten kundig voor comfortabel overal dragen, met als doel om te markeren van ASUS, sinds tot nu toe wordt dun en licht, werd synoniem aan het aannemen van bepaalde offers! U een laag gewicht hebben en niet een grote harde schijf hebben, hebben een slank ontwerp, maar niet veel grafische kracht, dat alles met de Zephyrus eindigt. Dit is duidelijk als men bedenkt dat, naast het bovenstaande, heb je een stevige harde schijf staat 1 Tera en 24 als heren 24 gigs van RAM.

    Accu Asus k53sv Goede MGS is niet een spel, aanbevolen specificaties zijn licht: vierde generatie van een Intel core i7, 8 GB RAM, een Gigabyte GTX 2 of meer als grafische kaart en 20 gigabyte aan harde schijf ruimte en nog kon de Zephyrus.

    Kleuren en toetsenbord aanpassen kan komen tot leven door middel van de ROG AURA-systeem en niet meer nuttig in games zo complex als zulks men, waar elke sleutel een beweging, een gebaar, een verborgen menu helpt, nodig is om te differentiëren en de snelste manier om toegang tot en behendig mogelijk tot en met e Ach de opdracht. Goed door.

    Nu dat gaat een stap verder dan in spellen zoals Dirt Rally FPS niveau bij 130 en Battlefield 1, ongeveer 110 aangekomen, zeker de technologie werkt goed, vooral omdat de Zephirus een pionier is in het toe te passen technologie Max-Q dat, in eenvoudige taal het mogelijk alle maakt de Performance pakket om te opereren in een kleine ruimte; Accu Asus a32-k93 Hoewel dit een verlies betekent heeft op de de kloksnelheid van de grafische kaart, eerlijk gezegd het verschil is zo weinig dat er meer verdiensten dan kritiek zijn.

    Zoals u zien kunt wanneer de computer is ingesteld op een vlakke ondergrond, opent de achterdeur die zorgt voor een stille en eerste niveau ventilatie! Via Game Center kon zien in al haar kracht van FPS (bijna 120), het spel verhoogt de temperatuur van de processor van maximaal 60 graden Celsius en, echter meer geluid wordt gehoord. De enorme deelvenster koeling (die veel mensen verwarren met de sprekers), is erg efficiënt om hitte te absorberen. Accu Asus a32-n56 Hele tijd die het spel liep op een manier die heel vloeiende en scherpe, het geluid zeer goed en reageert, over het algemeen dat de ervaring was meer onderhoudend. Het is zeer geruststellend te leven een ervaring van onderdompeling in het spel zonder zich het ongerust maken over iets anders.

    Een van de dingen te verbeteren, maar goed gezien het feit dat er een eerste benadering van de gamer ultraportable wereld, prestaties en algemene gedrag van deze ASUS is wanneer de verbinding is verbroken, eerst het aantal FPS druppels en is niet genoeg, dat de spelen worden wanhopig traag, is meer een kwestie van verlies in beeldkwaliteit die, op de expertise van het spel zelf. Accu Asus a32-n55 Dus als het plan is om te gaan en spelen in een restaurant of Café zoekt eerste stekker, omdat de batterij is niet laatste veel, afhankelijk van de "use case", aangezien u kunt veronderstellen dat dit kan hebben een autonomie van 1 uur en 20 minuten tot een maximum van 2 uur.

    De laterale trackpad is niet voor gaming, eerlijk gezegd nutteloos daarvoor. Accu Asus a32-k52 Het is een interessant ontwerp en bij de aanraking van een knop, het wordt een toetsenbord maar niet meer... dat ja, een beroep doen op een zakdoek om schoon te maken omdat, zowel als de metalen dak, zijn een magneet voor vingerafdrukken.

    Na een paar weken van het gebruik ervan kan alleen voel ik verbaasd voordat een machine als deze! Zij zagen niet alleen een uitstekende computer voor Gaming, maar in het algemeen een prachtige computer. Zeker, het toetsenbord is een verworven smaak, en zou gehouden hebben van een SD-kaartsleuf maar, in plaats van een "computer voor gamer", het genoemd als een "computer voor creative", voor de producenten van inhoud, voor mensen die behoefte hebben mobiliteit en prestaties en zijn niet bereid om te offeren iets op de weg.

    Hoewel de prijs hoog, is aangezien u kunt het bereiken van 10 miljoen pesos, is het feit dat in mijn geval die het stond me toe om vervangen drie teams, sommigen van hen vrij duur, en ik denk dat het zou gewoon kijken vanuit dat perspectief, niet alleen vanuit een reductionistische als "a porta nuttig voor Video games ".
يعمل...
X